Urban Golf’s turnering for februar er nu overstået, og her er vinderne:

#SpillerPræmie
1. pladsJulia Rasmussen med -8 pointGavekort på 300,-
2. pladsSebastian Kjær med -5 pointGavekort på 200,-
3. plads (delt)Lisbethheick22 med -4 point
Vibeke med -4 point
Gavekort på 50,- hver
Tættest på pinden på hul 6Julia Rasmussen med 0,4mGavekort på 100,-
Længste drive på hul 17Zander Lui Rivas med 294mGavekort på 100,-

Vinderne er kontaktet direkte.


Urban Golf afholder virtuel turnering for resten af februar. Alle der spiller hos os i resten af februar har mulighed for at deltage i turneringen. Det kræver blot at man har et Trackman-handicap, med 3 spillede runder. Der er præmier til de bedste, og ekstrapræmier på specifikke huller. Der spilles på banen “The Concession Golf Club”. Se en video fra banen her.

Du har mulighed for at spille op til 5 gange i turneringen, så der er god lejlighed til at få dit bedste spil på banen. Book en tid allerede i dag, og deltag i vores februar-turnering. Vinderne bliver kontaktet direkte, og annonceret her på siden i starten af marts.

Da det er den første turnering der afholdes i Urban Golf, tager vi meget gerne imod idéer og andet input til fremtidige turneringer. Vi hører også gerne, hvis du har lyst til at stå for en turnering.

Præmier

Der spilles slagspil med Trackman-handicap.

Derudover er der ekstrapræmier på udvalgte huller:

Gavekortene kan bruges til at booke baner, men også direkte til vores bar.

Præmierne er sponseret af Royal Unibrew.

Hvordan deltager man?

For at deltage i turneringen skal du spille på en af vores 8 golfsimulatorer i Valby. Når du har booket en tid, kan du vælge turneringen under hovedmenuen “Tournaments” på Trackman. Du spiller derefter som normalt. Det kræver at du er logget ind på banen med dit Trackman-login, og du har et Trackman-handicap med mindst 3 spillede runder.

Du kan spille turneringen op til 5 gange, og dit bedste resultat tæller. Turneringen er tilgængelig i resten af februar.