Golf simulator i København kommer til efteråret 2022

Snart åbner Urban Golf et nyt center med med golf simulator i København. Allerede fra åbningen kan vi præsentere hele 8 topmoderne golfsimulatorer fra Trackman. Spil og træn virtuelt i vores lokaler i Valby. Her kan du kan træne dine slag eller spille 18 huller på den halve tid. I simulatoren kan du vælge mellem driving range, eller blandt de mange virtuelle baner fra hele verdenen.

Vores center er indendørs, så du kan spille selv når vejret ikke helt egner sig til en tur på en stor golfbane. Hos os er der ingen regn, blæst eller sne, og der er ingen andre spillere du skal vente på eller lukke igennem undervejs. Måske du vil træne et specifikt jern? I vores simulator kan du holde styr på alle slag, og se statistik på hvordan du forbedrer dig. Den indbyggede radarteknologi opfanger bolden præcist når du slår dit slag. Simulatoren viser retning og hastighed samt hvordan slaget var i forhold til sidste slag. På den måde kan du prøve forskellige slag og forbedre dig.

Tag dine golfkøller med til vores golf simulator i København i stedet for at gemme dem væk hen over vinteren i en støvet garage eller kælder. Hold stilen ved lige hen over vintersæsonen. Undgå at være rusten når udesæsonen starter igen om foråret.

Der kan være op til 4 personer på samme simulator samtidig. Gå en 4-bold med vennerne mens I nyder en kold øl fra baren og al komforten ved at spille indendørs. Tag arbejdskollegaerne med ud på en bane efter fyraften, så I kan koble af.

Få besked når vores golf simulator i København åbner

Allerede nu kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dermed bliver du blandt de første der får besked om vores åbningsdato, så du kan booke tid til at prøve en golf simulator i København. Der er også via vores nyhedsbrev, at vi vil udsende åbningsrabatter!