Urban Golf tilbyder forskellige medlemskaber. Disse betingelser gælder alle former for medlemskaber. Medlemskaber er desuden underlagt vores normale handelsbetingelser og persondatapolitik.

Priser og vilkår for medlemskaber kan til enhver tid ændres af Urban Golf.

Betaling

Betaling foregår online via Stripe, og sker for en måned ad gangen. Medlemskabet fornys automatisk hver måned. Du vil modtage en mail nogle dage før fornyelse af dit medlemskab, hvor du har mulighed for at stoppe medlemskabet. Perioderne følger den dato du startede medlemskabet; hvis du starter dit medlemskab d. 17. i en måned, bliver det fornyet hver d. 17. i månederne efterfølgende.

Fortrydelse/opsigelse

Ved opsigelse løber medlemskabet den indeværende betalingsperiode ud, hvorefter det stopper. Der er ikke mulighed for refundering i opsigelsesperioden. Ved fortrydelse refunderes allerede betalte perioder ikke. Ved mangel på betaling stoppes medlemskabet.

Hvis der er bookinger frem i tid, som ligger efter medlemskabets udløbsdato, ændres de til normale vilkår og priser for ikke-medlemmer.

Opsigelse eller misligholdes et medlemskab, er det ikke givet at man efterfølgende kan få et nyt medlemskab, da der er begrænset antal.

Brug af medlemskabsfordele

For at benytte medlemspriser og adgang til at booke uden for bemandet perioder, skal du være logget ind under booking med den konto, som har medlemskabet tilknyttet. Under “profil” har du mulighed for at se dit medlemskab og foretage ændringer, herunder opsigelse.

Nogle medlemskaber har begrænsninger på antallet af samtidige bookninger frem i tid.

Nøglebrik

Nogle medlemskaber giver mulighed for at modtage en nøglebrik. Nøglebrikker er personlige, og må ikke overdrages til andre end indehaveren af det tilhørende medlemskab. Al brug af nøglebrik til at få adgang til Urban Golfs lokaler registeres og gemmes i op til 5 år. Al ophold og spil er på eget ansvar.

Der er et depositum på 200,- for hver nøglebrik. Dette beløb indgår ikke i prisen for medlemskabet. Når nøglebrikken afleveres igen, returneres det fulde depositum. En bortkommet nøglebrik resulterer i tabt depositum, og der skal betales nyt depositum for en ny nøglebrik til erstatning.

Nøglebrikker følger medlemskabet. Ved ophørt eller misligholdt medlemskab spærres tilhørende nøglebrikker, så de ikke længere giver adgang til Urban Golfs lokaler.

Når du har oprettet en medlemskab, kan du hente din nøglebrik i vores åbningstid.

Gæster

En booking med medlemspris giver adgang til spil for medlemmet. Det er tilladt at medbringe gæster til spil, også uden for de bemandet perioder. Gæster koster 50,-/person/time, og betales via MobilePay ved ankomst. Der hænger skilt med instruktioner i baren. Medlemmet har det fulde ansvar for medbragte gæster.