Hos Urban Golf tilbyder vi også træning med en professionel golfspiller.

Lige nu kan vi tilbyde træning med Mads Langkilde. Mads fortæller om sig selv:

Jeg er en smilende og udadvendt person og har altid godt kunne lide nye udfordringer. Jeg har spillet golf siden jeg var 3 år. Jeg begyndte at spille internationale junior turneringer som 13 årig. Jeg har spillet turneringer i de fleste europæiske lande. Med den ballast besluttede jeg at blive professionel i 2020, hvor jeg spiller på Ecco Tour / Nordic League og har valgt at prøve kræfter med andre ting ved siden af.

Jeg har undervist siden jeg var 16 år. Det startede med at være juniortræning men senere hen har jeg trænet golfspillere på alle niveauer og aldre.

Det bedste ved at undervise, er at være i stand til at hjælpe folk til større glæde, i golfspillet. At kunne give dem en ide om hvilken retning deres udvikling skal gå i, og være med til at se dem blive bedre og bedre.

Mine bedste resultater: 
– Vundet 6 Amatør turneringer
– Bronze til DM Junior 2014
– Danmarksmester i hulspil herre 2017

Mads’ servicetilbud

Mads tilbyder forskellige træningsmuligheder eller kurser. Bemærk at prisen på leje af golfsimulator kommer oven i Mads’ pris.

Begynderhold med træning:

Et hold kan bestå af 3-6 spillere i 1 time alt efter størrelse af hold. Undervisningen koster 250kr pr person i 1 time eller man kan købe et klippekort som består af 4 lektioner på 4 uger til 900kr 

Individuel træning samt makker-/partræning:

250kr for 30 min træning for 1 personer.
450kr for 1 time, max 2 personer.

Træningen kan bestå af teknisk svingtræning samt træning på Trackman tal og shortgame/wedge træning/putting

Kursus i trackman, oplæring i tal:

Hvis man har brug for at blive klogere på Trackman tal vil der løbende være nogle kursus hvor jeg fortæller om tal og hvordan man optimere. Aftal dette individuelt.

Du kan kontakte mads på madsl2009@hotmail.com for at aftale en lektion eller et kursus.