En hybrid i golf er en nyere kølletype, som ligger et sted mellem en driver og et jern. Deraf navnet hybrid. Disse har også et tal, f.eks. 2 eller 3, og angiver det jern de erstatter. Ofte bruges en hybrid i stedet for de “lange” jern, som ligger i den lave ende af skalaen. Det siges, at en hybrid er lettere at benytte end disse lange jern. Deres hoved ligner også lidt mere en driver end et jern.

Hvordan bruger man en hybrid i golf?

Når du skal bruge en hybrid i golf, gør du stort set lige som når du skal bruge et jern. Det anbefales ikke at bruge en hybrid, hvis bolden ligger meget ujævnt eller i rough. Det gør det sværere at få ramt bolden korrekt, og det kan være bedre at benytte et almindeligt jern, mod den korte ende.

Kan man bruge en hybrid på en golfsimulator?

Når du spiller golf på en golfsimulator, kan du også bruge en hybrid. Det foregår på samme måde, som når du spiller på en udendørs bane. Dit slag fanges af radaren, og softwaren beregner boldens bane, som vises på storskærmen. Du slipper for regnvejret, og for at lede efter din bold efter et uheldigt slag.

Lyst til at træne dine hybridslag på en golfsimulator? Book tid allerede i dag!