Græsset er grønnere indendørs
Græsset er grønnere indendørs!

Indendørs golf spilles bedst hos Urban Golf i Valby. Her finder du 8 topmoderne simulatorer fra Trackman sammen med vores bar. Spil med vennerne, familien, arbejdskollegaerne – eller tag en tur alene. Når du spiller golf indendørs er det i læ for både regn, sne og bagende sol. Gå en 18-hullers bane på den halve tid, hvor du ikke skal vente på en 4-bold foran dig, eller pro’en der bør lukkes igennem bagfra.

Vores software er læsset med baner fra hele verdenen. Du kan hoppe fra en bane i Skotland til en i Hawaii med et hurtigt valg på skærmen. Start også gerne med opvarmning på en virtuel driving range. Alle dine slag bliver målt helt præcist, og du kan følge din forbedring fra gang til gang. Når du svinger køllen og slår til bolden er det som at stå på en rigtig bane. Du bruger stadig rigtigt golfkøller og golfbolde. Forskellen er bare, at bolden bliver stoppet af et lærred efter at være blevet målt af radaren. Resultatet af dit slag bliver lynhurtigt beregnet af computeren, og du kan se på storskærmen præcis hvor din bold ender. Slut med at lede når man en sjælden gang får slået bolden lidt ved siden af banen. Slut med at skulle fiske de dyrebare bolde op fra vandhazarderne. Slut med at skulle tømme skoene for sand efter at bolden lander direkte i bunkeren ved et uheld.

Græsset er grønnere ved indendørs golf!

Nogle siger, at græsset er grønnere indendørs når man spiller golf. Vores græs er i hvert fald kunstigt, så det er altid grønt, og bliver slidt mindre end udendørsgræs.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu, og du vil være blandt de første som får vores åbningsdato til nytår 2022/23 at vide. Det er også via vores nyhedsbrev at vi frigiver åbningsrabatter!