En pitchfork bruges i golf til at oprette nedslagsmærker. Når du spiller en golfbold ind på greenen, vil den lave et nedslagsmærke dér hvor den rammer. Dette er en fordybning i græsset, som du har pligt til at genoprette. Dette gøres med en pitchfork. En pitchfork er lavet af metal, og ligner en gaffel med to tænder. Du har pligt til at medbringe en pitchfork på dig, når du spiller golf. Banepersonalet kan bede om at se dit pitchfork undervejs i spillet. Pitchforks kommer ofte med et markeringsmærke, som du også kan få brug for på en green.

Hvordan bruger man en pitchfork i golf?

Når du skal genoprette et nedslagsmærke, stikker du din pitchfork ned i græsset rundt i kanten af mærket, og vipper pitchforken ganske let. Derved åbner du op for at der kommer luft ned til græssets rødder, og løsner den sammenpresset jord. Græsset har så større chance for at overlevet slaget.

Bruger man en pitchfork på en golfsimulator?

Når du spiller golf på en golfsimulator har du ikke brug for en pitchfork. Der er ikke noget rigtigt græs, og derfor heller ikke nogle nedslagsmærker som du skal genoprette. Det er således ikke nødvendigt at medbringe en pitchfork, når du spiller golf på en simulator.

Vil du prøve en golfsimulator? Book tid allerede nu!