Golf træning på simulator
Golf træning på simulator

Golf træning kan ske direkte på en golf simulator hos Urban Golf i Valby. Her får du mulighed for både at træne med en Pro, eller træne selv. Vores 8 moderne Trackman simulatorer giver dig rig mulighed for at træne præcis den del af dit spil du har lyst til. Hvis du ofte flækker bolden på 6-jernet, har problemer med chips eller dit drive hooker helt forkert, så kan du træne det samme slag så mange gange du har brug for. Vores simulatorer måler dit slag, og du får løbende statistik over din forbedringer. Både lange og korte slag. Træningen foregår således på præcis samme måde som de professionelle golfspillere træner deres spil.

Har du brug for hjælp til din golf træning, kan du tage fat i en af vores dygtige Pro’er, som kan undervise dig og hjælpe dig med at forbedre dine slag gennem et skræddersyet træningsprogram. Hos os kan du træne hele vinteren, og kan således være helt klar når foråret giver mulighed for at komme ud på en udendørs bane igen. I vores indendørs golfcenter spiller du i dejligt tørvejr og uden den brændende sol – hele året!

Hold dit spil ved lige med regelmæssig golf træning.

Du kan selvfølgelig også booke en fast bane samme tid hver uge. Derved skal du ikke overtale dig selv til at tage af sted. Træningen liggere allerede fast i din kalender. Der er heller ikke langt til vores bar, så du kan få en forfriskning undervejs i din træning.

Urban Golf åbner i Valby til nytår 2022/23. Allerede nu kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og være blandt de første som får mulighed for at booke en simulator og en Pro, så du er klar til træning med det samme. Det er også via nyhedsbrevet at vi annoncerer vores åbningsdato og åbningsrabatter! Tilmeld dig herunder: