Trackman Golf Simulator target practice

Spil på Trackman Golf Simulator i Valby. Hos Urban Golf kan du spille på en af vores 8 simulatorer mens du nyder en kold fra baren. Med Trackman 4 får du alt det data fra dit sving du har brug for. Systemet er meget brugervenligt og let at gå til. Ved at kombinere fantastisk radarteknologi med det nyeste inden for optik får du data du kan stole på.

Softwaren holder styr på alle dine slag, og viser den fulde bane din bold tager. Se både dine korte putts og dine lange drives. Alle slagformer bliver målt med høj præcision, og bliver vist i 3D med det samme. Det er din bold og dine køller som benyttes, og der er ikke behov for nogle specielle markeringer for at kunne opfange slaget. Det hele klares med radaren i Trackman. I en simulator fra Trackman slår du helt normale slag, og bolden stoppes af et lærred, hvorefter slaget vises virtuelt på storskærm. Spil en fuld 18-hullers golfbane, eller slå en spand bolde fra en driving range. Du kan spille på 100+ baner fra hele verdenen, lige fra Reykjavik til Devil’s Island, og der kommer løbende nye baner til. Øv også dine forskellige slag med Shot Analysis, som giver dig løbende tilbagemeldinger med forbedringsforslag.

Med Trackman Golf Simulator kan du forbedre dit handicap

Kan indendørs træning på en Trackman Golf Simulator overføres til udendørs spil? Ja, mener spilleren Jake Terry, som har øvet med Trackman i nogle måneder. Hans handicap har forbedret sig fra 19 til under 7. Se videoen om Jake Terry hos Trackman.

Urban Golf åbner til nytår 2022/23 et center i Valby med 8 Trackman simulatorer. Tilmeld vores nyhedsbrev allerede ny, og vær blandt de første som får besked om åbningsdatoen. Det er også via vores nyhedsbrev, at vi vil udmelde åbningsrabatter.