Golf i Valby spillet på simulator

Spil golf i Valby hos Urban Golf. Hos os kan du spille indendørs i tørvejr på en af vores 8 simulatorer. Den nyeste software fra Trackman giver dig mulighed for at spille med rigtigt udstyr på en simuleret bane. Gå tørskoet fra hul til hul uden at tage et eneste skridt. Du kan spille på baner fra hele verdenen, eller hygge dig på en simuleret driving range.

Har du ikke selv udstyr med, kan du leje et sæt køller og bolde hos os. Gå direkte fra gaden og ud på en stor golfbane fra den anden side af verdenen. I vores katalog finder du over 100 baner, både til nybegyndere og pro’erne. Urban Golf ligger tæt på Valby station, og med gode muligheder for parkering.

Alternativ mulighed for at spille golf i Valby

Tæt på Valbyparken kan du spille rigtig golf – eller i hvert fald er det hele ægte, lige ind til bolden rammer lærredet, hvorefter Trackman overtager og viser resten af boldens bane på storskærmen. Straks kommer du videre til din bold, og kan fortsætte spillet uden unødigt at skulle lede efter bolden, eller fiske den op fra vandhazarden.

Tag vennerne, kollegaerne eller familen med på 18 huller, mens I nyder en kold fra baren. Selvfølgelig kan du også optimere din spilletid, og tage en simulator alene. På den måde får du flest mulige slag afsted, og kan få trænet lige præcis den type slag, som driller dig mest. Systemet kan holde styr på alle dine slag, og vise dig hvordan du forbedrer dig over tid.

Allerede nu kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og være blandt de første der får besked når vi åbner. Det er også via nyhedsbrevet, at vi vil annoncere fantastiske åbningstilbud. Vi glæder os til at byde dig velkommen til indendørs golf i Valby!