Minigolf eller simulatorgolf?

At spille minigolf har de fleste prøvet. Her spiller man på en lille bane, som ikke er meget længere end 4-5 meter, og det gælder om at få bolden i hul på færrest slag. Én af de flotteste minigolfbaner i Danmark, er Cecilie’s i City2, som er åbnet for nyligt. Her spiller man på kunstigt græs, og der er rigtige vandhazarder på banerne i små udgaver.

Når man så kigger på en golfsimulator, er der hurtigt mange ligheder. Man spiller med rigtige køller og bolde, og man står på kunstigt græs. Det gælder også stadig om at få bolden i hul på færrest antal slag, men her stopper ligheden også. På en golfsimulator spiller man nemlig rigtig golf på en stor bane. Topmoderne teknologi fra Trackman måler bolden, og beregner dens bane helt præcist som vises på et stort lærred. Først når man når frem til putningen i slutningen, minder det igen om minigolf, hvor man bruger en putter til at få bolden til at trille det sidste stykke vej til hullet.

Begge former for golf kan spilles af alle. Hvad enten der er tale om en vennegruppe, polterabend, loge-tur, familie eller arbejdskollegaer, er det sjovt at hygge om et slag golf på kunstigt græs. Begge sportsformer lægger også hurtigt op til at nyde en kold fra baren mens man hygger og hugger bolden i hul. Simulatorgolf lægger dog lidt mere op til træning, hvor minigolf hælder mere til at spille for sjov.

Minigolf? Nej, spil simulatorgolf!

Hvis du har fået lyst til at prøve et slag simulatorgolf, så åbner Urban Golf til nytår 2022/23 et center i Valby med hele 8 simulatorer. Allerede nu kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og være blandt de første som får besked når vi åbner. Det er også via nyhedsbrevet at du vil få besked om vores åbningstilbud!.