Et putt i golf er et slag du laver med en putter på en green. Det er det sidste slag for at få bolden helt i hul, når du er kommet tæt på hullet. Bolden vil trille langs græsset, i stedet for at flyve igennem luften. Det giver mere kontrol, men også mere modstand, så bolden bevæger sig ikke mere end højst 10-15 meter.

Hvordan laver man et putt i golf?

Når du har spillet bolden op på greenen, og mangler det sidste stykke for at komme helt i hul, bruger du en putter. Det foregår meget som i minigolf, hvor du tager bestik af greenen. Forsøg at forudse, hvordan bolden vil trille ud fra flere parametre. Hvor hurtigt vil bolden tabe fart? Hvis det f.eks. er vådt, vil bolden ikke trille lige så langt som hvis græsset var helt tørt. Der kan også være bakker på greenen, som der skal tages højde for. Hvis en medspillers bold potentielt ligger i vejen, kan du bede ham om at markere den.

Kan man putte på en golfsimulator?

Man kan godt putte på en golfsimulator, men oplevelsen er ikke helt perfekt. Der er ikke noget fysisk hul at sigte efter. Som udgangspunkt er putning slået fra, og der spilles i stedet med gimmies. En golfsimulator er best til at træne de andre slag, såsom drives og chip.

Vil du prøve en golfsimulator? Book tid nu!