En Eagle i golf betyder, at du har brugt 2 slag under par for hullet på at få din bold i hul. På et par 5 hul betyder det således, at du har brugt 3 slag i alt, hvilket er ret godt klaret.

Tilsvarende kan du få en eagle på et par 4 hul ved at komme i hul allerede på andet slag, og på et par 3 hul har du lavet et hole-in-one hvis du har fået en eagle.

Hvordan laver man en eagle i golf?

For at komme hele 2 slag under par, skal man være rimelig præcis. På et par 3 hul skal man som sagt lave en hole-in-one, mens man på et par 4 hul skal bruge det første slag på at komme så tæt på hullet, at man kan komme i hul på andet slag. På par 5 huller har man hele to slag til at komme tættere på hullet, hvilket man også har brug for på de lange baner, som ofte også har et knæk undervejs.

Kan man lave en eagle på en golfsimulator?

Ja, man kan godt lave en eagle på en golfsimulator. Da der ofte benyttes en rimelig venlig gimmie-radius, kan man ofte spare et eller to slag i putningen omkring hullet. Det kræver dog stadig, at man kommer rimeligt langt og tæt på hullet med de første 1-2 slag, så man kan komme til hullet på det sidste.

Kan du lave en eagle på en golf simulator? Book tid, og prøv allerede i dag!