Golfudstyr til brug på en simulator
Golfudstyr til brug på en simulator

Det golfudstyr du bruger på en simulator er det samme udstyr som du bruger på en rigtig golfbane. Køllerne og boldene er de samme, og det er stort set det eneste udstyr du får brug for, når du skal spille indendørs golf hos Urban Golf. Derudover kan golftøj, sko, handsker og tees være en god idé. Du vil også gerne have en golfbag til at holde alle køllerne.

Hvis du ikke selv har mulighed for at medbringe udstyr, har vi selvfølgelig et sæt du kan leje mens du spiller på vores topmoderne simulatorer. Du vil dog nok foretrække dit eget udstyr i længden, da du så kan medbringe det på en stor golfbane når vejret er til det. Urban Golf tilbyder også opbevaring af dit udstyr i et aflåst skab. Du kan såslippe for at slæbe det med frem og tilbage hver gang du vil spille en runde golf.

Hvor køber jeg golfudstyr?

Hos Urban Golf kan du købe rene golfbolde, da vores lærreder ikke holder til at blive ramt af golfbolde med touchmærker, græs eller jord. Derudover vil vi anbefale at besøge pro-shoppen hos din lokale golfbane, som ofte er veludstyret. Hvis du i stedet er mere til onlinehandel, kan du kigge på websites som disse:

Alle disse har et bredt udvalg af golfudstyr. Herunder alt du skal bruge for at spille indendørs golf på en simulator.

Når du har indkøbt det udstyr du har brug for, eller har besluttet dig for at leje hos Urban Golf, så skal du bare booke en tid. Urban Golf åbner et center til nytår 2022/23 i Valby. Her får du mulighed for at benytte hele 8 golf simulatorer fra Trackman. Allerede nu kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er blandt de første som får besked når vi åbner. Det er også via nyhedsbrevet vi udsender åbningstilbud!