Et pitch i golf er et kort slag du laver med en højt vinklet kølle. Det bruges ofte til at få bolden til at bevæge sig en kort afstand, men stadig komme op i luften. Et pitch kan bruges til at lave indspil til greenen før putning, eller til at komme rundt om en hasard.

Hvordan laver man et pitch i golf?

For at lave et pitch i golf skal man bruge en kølle med et meget vinklet hoved. Derved får bolden ikke lige så meget kraft som normalt, og bevæger sig mærkbart kortere. Hvis man bruger en pitch eller anden kølle med et meget vinklet hoved, kan man få bolden meget højt i luften i forhold til hvor langt den bevæger sig. Dette betyder, at bolden vil rulle mindre, når den først er landet. Det giver mere kontrol over hvor bolden kommer til at ende. Det giver dog potentielt også et kraftigere nedslagsmærke.

Kan man lave et pitch på en golfsimulator?

På en golfsimulator kan man sagtens lave et pitch. Præcis lige som i rigtig golf. Radaren vil fange din bold, og herunder også hvordan den drejer rundt om sig selv. Softwaren vil så beregne boldens forventede bane, og vise denne på storskærmen. Herunder også hvordan bolden ruller efter den er landet.

Vil du træne dine pitchslag på en golfsimulator? Book tid allerede i dag!