En condor i golf angiver, at du har spillet et hul på hele 4 slag under par for hullet. Det svarer til en hole-in-one på et par 5 hul. På par 4 kan det ikke lade sig gøre at lave en condor, da det ville betyde at du skulle komme i hul uden at slå til bolden. På et par 3 hul ville du skulle have et negativt antal slag, hvilket slet ikke er muligt. Derfor kan det kun ske på et par 5 hul.

Hvordan laver man en condor i golf?

Hvis du gerne vil lave en condor i golf skal du starte med kun at spille på par 5 huller. Du skal derefter træne dit drive, så du kan slå helt til hullet. Det skal dog stadig være så præcist, at du rammer i hul med dit drive. Altså en hole-in-one. Det kan godt lade sig gøre, men du skal ikke regne med det. Her er hvordan det kunne se ud når det sker. Bemærk dog at dette ikke viser et rigtigt slag, men derimod et redigeret slag. Det er meget lettere at gå efter en albatross, eagle eller birdie.

Kan man lave en condor på en golfsimulator?

Ja, det kan godt lade sig gøre rent teknisk. Du skal dog stadig lave en hole-in-one på et par 5 hul, hvilket igen kræver at dit drive er lige så langt som banen, og du også rammer ned i hullet. Derved kan du få den yderst sjældne condor.

Har du lyst til at tage udfordringen op? Book tid, og forsøg allerede i dag!